​Kvalificeret rådgivning

Profil

Om Strange Consult ApS

Anders Strange, Civilingeniør (B)

Stra​nge Consult ApS er mit projektudviklings og rådgivende ingeniørfirma. Firmaet er 100% ejet af mig, der også er direktør og daglig leder. Firmaet blev stiftet i 2005 og har siden da løst et stort antal af forskellige store og små opgaver. Firmaet betjener alle typer kunder, Privatpersoner, håndværkere, entrerpenører, fonde, offentlige instiutioner etc.

Firmaet er startet på baggrund af min brede erfaring fra mange forskellige rådgivningsopgaver indenfor byggeri. Jeg er uddannet civilingeniør fra DTH bygningslinien fra 1995. Jeg har 10 års erhvervserfaring fra det rådgivende ingeniørfirma Rambøll.

De sidste 5 år som projektchef. Mine mange forskellige opgaver kan ses på mit CV.​

Formål med Strange Consult ApS​

Yde rådgivning til mine kunder indenfor byggeri. Rådgivningen skal skabe værdi for kunden. Jeg yder den rådgivning, som der er behov for til løsning af den pågældende opgave. Uanset om man har behov for at få dimensioneret en bjælke eller bygherrerådgivning i forbindelse opføring af 17.000 m2 boliger, får kunden dem rådgivning som opgaven kræver for at nå målet.

Udvikle projekter indenfor bolig og erhvervsbyggeri. For mig er udvikling af byggeri ensbetydende med at forbedre bolig eller erhvervsområder til glæde for alle: fremtidige brugere, naboer, myndigheder – og også for mig selv.

Jeg har endnu ikke mødt en opgave som jeg ikke kunne løse – jo – der var vist en, ring så skal jeg fortælle hvad det var.

STRANGE CONSULT APS

Gummerødvej 5 

DK – 4681 Herfølge 

CVR: 28500394

VIRKSOMHEDEN

Strange Consult ApS er mit projektudviklings og rådgivende ingeniørfirma. Firmaet er 100% ejet af mig, der også er direktør og daglig leder.